Sivut

lauantai 15. helmikuuta 2014

Huh huh..

Kaikki on alkanut oikeastaan erittäin hyvn. Ruokavalion muutos ja liikunnan lisääminen ovat olleet näin aluksi tuntuneet hyviltä ja oikeastaan fiilis on hyvä.
Perhepiirissä tapahtui tässä ihan juuri surullinen menetys ja sen myötä kyllä fiilis laski johonkin tajuttoman alas ja entisenä todella pahan tunnesyömärinä, meinasin repsahtaa melko pahasti. Kauppaan mennessäni kävelin suoraan herkkuosastolle valmiina tyhjentämään hyllyt koriin, mutta sain kun sainkin otettua itseäni niskasta kiinni.
Pakko kuitenkin jaksaa ja jatkaa ja nyt kun alkuun ollaan päästy, niin paluuta ei ole entiseen :)
Maitorahkaa, hedelmiä, paljon vettä, vähän hiilareita = toimii.
Maitorahka ei kyllä koskaan ole mitään suurinta suosikkiani ollut ja sen alassaamisessa on vähän ollut hankaluuksia, mutta olen melkein kaikki mahdolliset merkit testaillut ja parhaiksi oikeastaan olen todennut Milbonan, mitä saa siis Lidlistä. Sinne sitten vain esimerkiksi pilttiä tai mehukeittoa tai banaania, niin kyllä se menee!
Pelkälteen ei kyllä mitenkään päin, olen aivan äärettömän paljon kokeillut, mutta plääh :--D
Mutta onneksi edes näin.
Tykkäättekö/miten tykkäätte syödä maitorahkaa? Mitä merkkejä?

Tässä pari kuvaa tältä viikolta:

En tiedä miten tämä edes liittyy tänne, mutta.. :-D

Tämän järkytyksen olisi tarkoitus lähteä.
2 kommenttia:

 1. Hei. Kiva, että joku muukin näin matkan alussa. Itse aloin blogia myös pitämään muutama päivä sitten ja olen lähes samanlaisessa tilanteessa kuin sinäkin. Mulla ylimäärästä LÄSKIÄ 40kg ja toivotaan, että joskus voi olla tyytyväinen omaan kroppaan. :)

  Syön itse myös lidlin rahkaa, se on parasta, varsinkin rainbowin sokerittoman mehukeiton kanssa,(valion mehukeitto ei ole musta niin hyvää). Myös ananasmurskapurkin sekota joukkoon, niin oikeen namii. :)

  Tsemppiä "matkaseuralaiselle" :)
  Mun matkaa voi seurata
  sulatetaanlaskit.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Mahtavan tuntuinen blogi. Olen itsekkin vasta aloittanut saman taipaleen kuin sinä. Painoa on 91 ja pituutta vaan vaivaiset 160, eli reilusti on ylipainoa. Tarkoitus on itse saada tiputettua kiloja pois ja mahtavaa saada siihen kanssa tukea muilta samassa tilanteessa olevilta.

  Saat nyt uskollisen seuraajan blogillesi, nostattaa omaa motivaatiota huomata, ettei ole yksin asian kanssa. Minua voit seurata http://nytalkaauusielama.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3