Sivut

tiistai 18. maaliskuuta 2014

Niin kaunis on hiljaisuus

Piiitkä hiljaisuus on ollut blogin osalta, kun koulutyöt, työharjoittelu ja toki myös elämäntapamuutos on ollut melkoisen rankka yhdistelmä tällä elämän hetkellä.
Mitään suuria muutoksia ei ikävä kyllä ole tapahtunut painon suhteen, mutta silti olen melko ylpeä itsestäni - yksi suurimmista paheistani eli herkuttelu on melkein saatu jo ns "normaalille tasolle", vähän vielä töitä on tehtävä, mutta lähes päivittäinen karkin/jäätelön/limun ym syönti on ainakin jäänyt.
Ja siitä saan olla todellakin ylpeä, se ei ole ollut helppoa, sen myönnän.
Lenkkeily tuntui hetken aivan luksukselta, kun lumet ja jäät olivat hetken aikaa sulia ja muutamia hölkkäaskeleitakin uskalsin ottaa, ikävä kyllä se lumi sitten palasi ja nyt taas se motivaatiokin laski lenkkeilyn kohdalla, mutta eiköhän se kevät sieltä vielä tule.
Uimahalliinkin palaan, kunhan ylihuomenna alkavan työharjoittelun työvuorot selviää, jolloin siis tiedän minkälaisen uimakortin ostan. Köyhän opiskelijan on vaikea hymyillä välillä :-D


Hitaasti siis edetään, mutta kirvestä en ole heittänyt kaivoon -enkä heitä!
Nyt vaaka näyttää jo -2,5 kg, mutta onnekseni tuo oma iänikuinen vaakani sitten otti ja hajosi juuri tässä projektin alkumetreillä ja nyt joudun muiden vaaoilla käymään siihen asti, kunnes saan uuden ostettua, toki mahdollisimman pian :D
Mutta kyllä tämä tästä!
Tsempit <3

2 kommenttia:

 1. Hieno juttu, että palasit!
  Ja hienoa, että paino ei ole noussut! Sehän tässä on tärkeintä, ettei paino nouse. Ja mielummin hitaasti ja varmasti alas kuin edestakaisin.

  Lidlissä oli analyysivaaka myynnissä (maksoikohan 20e) ainakin vielä pari viikkoa sitten. kannattaa käydä katsomassa. Ja perusprismasta löysin itse oman analyysivaakani 30eurolla. Sillä on kiva ottaa lukemia sitten aina välillä.

  Tsemppiä sinulle!

  VastaaPoista
 2. Moikka!
  Löysin sun blogin just kun vähän etsiskelen itselleni vertaistukea ja tsemppiä antavia blogeja. Laitan ehdottomasti seurantaan! Kiva löytää blogi johon pääsee ihan alkumetreiltä mukaan.
  Mullakin tavotteena pudottaa kaikenkaikkiaan 45-50kg. Nyt poissa reilu 10kg ja toivottavasti pysyvästi! Tervetuloa vastavierailulle :)

  fat-to-fit-project.blogspot.com

  Ja tsemppiä muutokseen!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3